2020-legszebb-menyasszony

A versenyről

A verseny menete – így nevezhetsz

 

1. NEVEZÉS, ELŐVÁLOGATÓ

A nevezést a facebook.com/eskuvookosan Facebook oldalunkon hirdetjük meg. A versenyfelhívó poszt alá várjuk kommentben az egész alakos és arcközeli fotókat és az esküvő dátumát. Ha nincs még fix dátum, körülbelüli dátumot adj meg.

 

2. KÖZÉPDÖNTŐ

A nevezők közül Szervező kiválasztja azokat a menyasszonyokat, akik továbbjutnak a középdöntőbe. A továbbjutók névsorát a Facebookon hozzuk nyilvánosságra. A továbbjutók létszáma a nevezők számától fuggően 100-150 menyasszony.

A középdöntős menyasszonyok feltöltik fotójukat és rovid bemutatkozó szövegüket a szavazófalra, melyet a középdöntőt követően teszünk nyilvánossá.

A középdöntőbe jutott menyasszonyok részt vehetnek a 2019. November 9-én megrendezésre kerülő élményprogramokkal egybekötött középdöntő-eseményen és Wedding Chic Show-n. A részvétel díja bruttó 9.900 Ft két főre a középdöntőbe jutott menyasszony és egy kísérő számára.

 

Milyen élményekben lesz részetek a Wedding Chic Show-n?

  • Magyarország prémium esküvő szolgáltatóival találkozhattok, akik kedvezményekkel, tanácsadással, workshopokkal és élményprogramokkal készülnek. 
  • Néhány név a résztvevők közül: Zsidró Tamás mesterfodrász és csapata, Halász Éva menyasszonyi ruhatervező, Tövispataki Juli, alias Miss Lulli dekoratőr – és sokan mások.
  • Az egész napos eseményen finom falatokkal és italokkal kényeztetünk benneteket.
  • A fiúk sem fognak unatkozni, partnereink gondoskodnak róla, hogy számukra is emlékezetes legyen ez a nap.
  • Az egésznapos program helyszíne: Kilroy Was Here – 8073 Csákberény, Rákóczi út 25. (Szervező a középdöntő helyszínének változtatási jogát fenntartja.)
  • A középdöntőn kerül kiválasztásra az a 10 menyasszony, aki meghívást kap a döntőbe. A középdöntőn nem megjelenő menyasszonyok elvesztik a jogot a döntőbe való jutásra.

 

3. SZAVAZÓFAL

A középdöntőt követően nyitjuk meg a lehetőséget a nyilvános közönségszavazásra. A legtöbb szavazatot elérő menyasszony lesz a közönségdíjas, így 11. résztvevőként bejut az országos döntőbe.

 

4. ORSZÁGOS DÖNTŐ

Ide a középdöntőből továbbjutó 10 menyasszony és a közönségszavazás nyertes menyasszonya kap meghívást. A döntőn a zsűri döntése alapján megválasztjuk 2020 Legszebb Menyasszonyát.

Döntő: Forgách Kastély, 2020 január (A pontos időpontot a későbbiekben hozzuk nyilvánosságra.)

 

Mindenkinek sok sikert kívánunk a szerepléshez és ne felejtsétek: ti már mind nyertesek vagytok, hiszen vőlegényetek pont titeket választott párjának egy életre.