A versenyről2019-01-29T17:14:56+00:00

A Versenyről

A Versenyről

 
Halászbástya
Zsidró
Dr. Hátsági Implant
Miss Lulli
Miskolc Motors
Takács Norie
Fotó Jenei
Marilyn szalon
Koktélod.hu
Incze László
Selfiecam
Bestfoto
Balatoni Hangulat
Ceremóniamesternő
Müller Beáta
Liget Wellness és Konferencia Hotel
Wonderful Weddings
Avon
Doktor Mosoly
Esküvő ahogy megálmodtad
Wellweddj
Furár Dominika
Wish You
Avalon Hotel Resort & SPA
Édenkert Catering
Böjte Ékszer
Tópart Hotel Balatonvilágos
Halász Éva
Kupola Tűzijáték
 

A szépségversenyre olyan 18 év feletti menyasszonyok nevezését várjuk, akik 2019-ben vagy 2020-ban tartják esküvőjüket.

A verseny 3 területi fordulóból és egy országos döntőből áll:  

Dunántúli forduló

A Dunántúli döntő időpontja:
2018. november 21.

Nevezés indul:
2018 szeptember

Helyszín:
Tópart Hotel
Balatonvilágos

Nevezés lezárult!

Budapesti forduló

Budapest és Pest megyei döntő: 2019. január 21.

Nevezés indul:
2018 december

Helyszín:
Halászbástya Étterem Budapest

Közép- és kelet magyarországi forduló

Kelet- és Közép Mo. döntő:
2019. március 18.

Nevezés indul:
2019 január

Területi döntő:
Liget Wellness és Konferencia Hotel Szarvas

Országos döntő

Az országos döntő időpontja:
2019. május 2.

Helyszín:
Avalon Resort & Spa Miskolc

FONTOS: Minden menyasszony egyetlen területi fordulóra nevezhet: válaszd azt a helyszínt, ahová legegyszerűbben el tudsz jutni, illetve amelynek az időpontja megfelelő számodra. A több helyszínre való nevezés kizárással jár!

A verseny menete – így nevezhetsz

1. NEVEZÉS

Minden területi fordulót Facebook oldalunkon hirdetünk meg, tehát érdemes követned az oldalt. A versenyfelhívó poszt alá várjuk kommentben a fotótokat és esküvőtök dátumát. Ha nincs még fix dátum, körülbelüli dátumot adj meg.

A nevezők közül az Esküvő Okosan kiválasztja azokat a menyasszonyokat, akiknek a fotója kikerül a Legszebbmenyasszony.hu weboldal szavazófalára. (A továbbjutók névsorát a Facebookon hozzuk nyilvánosságra.)

2. SZAVAZÓFAL

Amint az összes továbbjutó menyasszony feltöltötte fotóját a szavazófalra, megnyitjuk a nyilvános szavazást. A legtöbb szavazatot elérő menyasszony lesz a területi közönségdíjas, így automatikusan bejut a területi döntőbe.

A szavazófalon megjelenő menyasszonyok közül az Esküvő Okosan kiválaszt további 11 menyasszonyt, akik szintén részt vehetnek a területi döntőn.

3. TERÜLETI DÖNTŐ

A 12 területi döntős menyasszonyt és párjukat meghívjuk a területi döntő helyszínére, ahol egy különleges rendezvény során a sztárzsűri kiválasztja azt a 4 menyasszonyt, aki továbbjut az országos döntőbe. A résztvevő menyasszonyoknak együttműködő partnereink jóvoltából értékes ajándékokkal kedveskedünk.

A területi döntők exkluzív helyszínei:

4. ORSZÁGOS DÖNTŐ

Ide a területi döntőkről továbbjutó 12 menyasszony és párja nyer meghívást. A nagyszabású, élményekben gazdag eseményen képviselik magukat országos támogatóink, a sztárzsűri és sztárfellépőnk. A rendezvényről televíziós műsor készül, így a döntősöket egy ország fogja megismerni.

A döntőn a zsűri döntése alapján megválasztjuk 2019 Legszebb Menyasszonyát és udvarhölgyeit, és sor kerül az értékes nyeremények átadására. Üres kézzel senki nem fog távozni!

A megválasztott Legszebb Menyasszony készüljön élénk médiafigyelemre: televíziós és magazin interjúk- és megjelenések sora vár rá.

Az országos döntő exkluzív helyszíne:

Az értékelés szempontjai

Mivel ez egy szépségverseny, természetesen fontos az ápolt, bájos megjelenés. Emellett legalább ugyanakkora hangsúlyt kap a menyasszonyok kisugárzása, a harmónia és a nőiesség. Nem Barbie babákat várunk, hanem élettel teli fiatal hölgyeket, akik bájukkal elbűvölik a zsűrit.

Egyetlen mondat még tőlünk, szervezőktől: gyönyörű menyasszonyok, akik neveztek, ti mind nyertesek vagytok már most, hiszen szerelmetek titeket választott! Ezzel induljatok neki a megmérettetésnek, amihez sok örömet kívánunk! ❤

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ok