Budapesti és Pest megyei forduló és döntő szavazás2018-12-26T15:48:43+00:00

Budapesti és Pest megyei forduló és döntő

Budapesti és Pest megyei forduló és döntő

 
Édenkert Catering
Wellweddj
Wish You
Ceremóniamesternő
Halászbástya
Avalon Hotel Resort & SPA
Halász Éva
Müller Beáta
Kupola Tűzijáték
Koktélod.hu
Dr. Hátsági Implant
Wonderful Weddings
Zsidró
Esküvő ahogy megálmodtad
 

Szavazz kedvencedre és juttasd be a területi döntőbe! Ugyanarra a versenyzőre 24 óránként egy szavazat adható le. A legtöbb szavazatot elérő menyasszony automatikusan bejut a 2019. január 21-i területi döntőbe, biztosan esélyes lesz a 2019 Legszebb Menyasszonya címre, emellett megkapja a területi közönségdíjas címet és értékes ajándékokat.

 

Zsidró Tamás 

Zsidró Tamás, aki a 2018 Legszebb Menyasszonya versenyen is helyet foglalt a zsűriben, idén is elsősorban azt fogja figyelni, hogy mennyire karizmatikusak a menyasszonyok.

 

Dr. Hátsági-Horváth Miklós

A Dr Hátsági Implant Fogászat vezetője, alias Dr. Mosoly, aki ajándékokkal és különleges kedvezménnyel várja majd a menyasszonyokat és vőlegényeiket.

 

Horavecz Renáta

Horavecz Renáta a WonderfulWeddings Oltári Esküvők tulajdonosa. Reni szervezte sok más csodás esküvő mellett a 2018-as verseny nyertesének augusztusi esküvőjét.

 

Juhász Richárd

Juhász Richárd, az Édenkert Catering & Party Service-től, a nőiességet és a természetességet, valamint az önazonosságot keresi majd a döntős menyasszonyokban.

 

Müller Beáta 

A Müller Beáta által létrehozott és vezetett Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink készítésre specializálódott, ezért ha valaki, akkor ő tudja mi tesz igazán széppé egy menyasszonyt!

 

Somorjai Ilona 

Somorjai Ilona, az ország egyetlen ceremóniamesternője első sorban azt fogja nézni, mennyire tudtok azonosulni a menyasszonyszereppel.

 

Halász Éva 

Halász Éva menyasszonyiruha-tervező, a 2018 Legszebb Menyasszonya versenyen is helyet foglalt a zsűriben. Elárulta, hogy azt a kis pluszt fogja keresni a lányokban, amitől ő nőként azt érzi majd, hogy irigyli azt a férfit, aki ezt a nőt feleségül veheti.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ok