Budapesti és Pest megyei forduló és döntő2018-12-12T08:34:54+00:00

Budapesti és Pest megyei forduló és döntő

Budapesti és Pest megyei forduló és döntő

 
Wonderful Weddings
Kupola Tűzijáték
Wish You
Koktélod.hu
Halászbástya
Zsidró
Wellweddj
Dr. Hátsági Implant
Müller Beáta
Esküvő ahogy megálmodtad
Halász Éva
Ceremóniamesternő
Édenkert Catering
Avalon Hotel Resort & SPA
 

A Budapest és Pest megyei döntő időpontja:
2019. január

Nevezés indul:
2018 december

Helyszín:

Halászbástya Étterem Budapest

A Halászbástya Étterem egész évben várja kedves vendégeit változatos szolgáltatásaival. Főbejáratunk a Halászbástya épületegyüttesének jobb oldalán, a Mátyás Templom háta mögött található. A gyönyörű kovácsoltvas kapun keresztül az egész évben üzemelő Halászbástya Étterembe jutunk, ahol elrendezéstől függően, 2 szinten 120 fő tud kényelmesen helyet foglalni. A bejárattól jobbra, az épület közepén található a Lovagterem, ahol 10-től 25 főre bővíthető körasztal biztosítja nagyobb társaságok számára az étkezés lehetőségét. A galérián kialakított asztalainknál 2 személyes romantikus vacsorát is lehetőségük van elfogyasztani. A földszinten 4-6 fős társaságok tudják szeparáltan élvezni Éttermünk szolgáltatásait. Asztalaink mellől jól látható a méltán híres budapesti panoráma.

Kiemelt területi támogatóink:

Édenkert Catering

Miben tudjuk támogatni ezt csodálatos napot? Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy mindenben! Mind eddigi ügyfeleink által, mind családtagok, barátok példáján keresztül láttuk és tapasztaltuk már, hogy mennyire nehéz ilyenkor az egészen apró részletekre is odafigyelni, mindent időben megszervezni és megrendelni. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a rendkívüli dolgot is szolgáltatásaink közé emeljük és minden egyes lépésében segítünk a hozzánk fordulóknak.

Ha esküvőről van szó, az Édenkert Catering segít:

  • a megfelelő helyszín kiválasztásában
  • bútorok bérlésében
  • eszközök bérlésében
  • dekoráció megtervezésében és megvalósításában
  • ajándéktárgyak előkészítésében
  • a megfelelő ruha kiválasztásában
  • egyedi kérések megvalósításában
  • és még a meghívó megtervezésében is.

Hátsági Implant Fogászat 

A legmodernebb technológiai háttérrel felszerelt rendelő Székesfehérváron várja azokat, akiknek fontos, hogy mosolyuk ápolt és szép legyen. A szakképzett fogászati csapat és a klinikai tapasztalattal is rendelkező fogorvosok speciális problémák, úgy mint szájsebészet, implantológia, gyökérkezelés, stb. is magas színvonalú ellátást biztosítanak.

WONDERFULWEDDINGS – W”W Oltári Esküvők – 2018 Legszebb Menyasszonya, Simonfai-Moravszki Enikő esküvőszervezője

Álmodjátok meg…Meséljétek el…és valósítsuk meg EGYÜTT!

Mindent egy helyen az esküvőtökre? Igen! Szolgáltatói csapatommal álmaitok szerint váltjuk valóra az összes elképzelést, kívánságot, hogy a Nagy Nap a legtökéletesebben sikerülhessen!

Még nem tudjátok ehhez milyen dekorációt, menyasszonyi csokrot, virágokat, köszönetajándékokat, szülőköszöntőket, gyűrűhordozót, nászajándék gyűjtó dobozt, menü- és ültetőkártáykat válasszatok? Ezek beszerzését és elkészítését is nyugodtan ránk bízhatjátok!

Zsidró Hajszalon

Fodrász családban nőttem fel. Már kisgyermek koromban belecsöppentem ebbe az érdekes, nyűzsgő életformába. Rengeteget köszönhetek a nagynénémnek és nagybátyámnak, akik rávezettek erre az izgalmas pályára. Miss World, Look of the Year, játékfilmek (Eszenyi Enikővel – Sztacsatella, Csajok) – ami közös bennük, az igényesen elkészített frizurák, melynek részesei lehettünk és lehetünk. 1993-ben indultunk a Bajcsyból, az állomások között szerepelt Puskin út, West End. Ma jelen vagyunk az Andrássy úton, Budán, a MOM-parkban,és a Rózsadombon 2002-ben termékmárkát váltottunk és L’Oreal Professional-lel szerződést kötöttünk. Azóta L’Oreal nagykövete lettem. És ami a legfontosabb, folytatom életem nagy szerelmét a hajszobrászatot.

Halász Éva Collection

Halász Éva kezei közül kikerülő ruhákat finom nőiesség hatja át, szereti hangsúlyozni a test vonalait, örömmel játszik az anyagok szépségével, apró, finom ötletekkel válnak ruhái egyedivé, viselője számára különlegessé. Kézműves hagyományokat ötvözi a modern technológiák adta lehetőségekkel, hogy semmi sem szabhat határt a fantáziájának. Szalonban egyaránt lehetőség van egyedi, személyre szóló tervezésre, méretre készítésre, valamint kölcsönzésre is.

WISH-YOU Esküvő- és Rendezvényszervezés 

Az elmúlt évek alatt volt szerencsém közreműködni csodás esküvők létrehozásában, több tucat boldogságtól csillogó szempárba nézni, büszke vagyok arra, hogy sokuknak sikerült valóra váltanom az álmaikban szereplő fantasztikus látványvilágot. Az én motivációm a különleges alkalmak varázsa. Az érzés, amit akkor érez az ember, semmi mással össze nem hasonlítható. Amit kínálok szolgáltatásaimmal, az pont erről szól: a felhőtlenségről, amit a megbízó érez. Kérlek, fordulj hozzám bátran, bármilyen kérdésed-kérésed is lenne, de akkor is hívj vagy írj, ha bizonytalan vagy bármilyen tekintetben vagy segítségre lenne szükséged.

Ceremóniamesternő

Imádok segíteni, adni, szervezkedni, koordinálni, konferálni, kreatívkodni, énekelni – mindent, ami egy esküvő szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos: az esküvőszervezés vagy inkább esküvőalkotás így a hivatásommá lett. Így lettem – szinte egyedüliként az országban – esküvőmesternő és cermóniamester Az első perctől az utolsóig kézben tartom az eseményeket, hogy az esküvőtök valóban olyan legyen, amilyennek megálmodtátok.

Müller Beáta sminkmester

A “Nagy Napon” fontos, hogy mindenki szép legyen és persze időben elkészüljön! Ehhez nyújtunk hathatós segítséget Neked és kedves családodnak! Közismerten maximalista révén mindig törekszem a tökéletességre, hiszen ” az ördög a részletekben lakozik” sminkelésnél a harmóniára és az arányosságra a színek használatában és az intenzitásban. Ezen kívül 22 éves sminkes munkáimra jellemző az ebből adódó egyöntetű harmónia megjelenése, illetve szinte névjegyemmé vált a teljesen elsatírozott szemsmink, ritkán alkalmazok csak éles, kontrasztos hatást és kontúrokat.

Koktélod.hu

2018 elején indult a webshop azért, hogy ne csak vendéglátóhelyeken tudj hozzájutni kedvenc italaidhoz, melyekhez a MONIN koktél szirupok, cukormentes szirupok, kávés szirupok, pürék, szószok és frappé alapporok lesznek segítségedre. Vállalkozásunk rendezvényeken is jelen van, mint például esküvők, legény-leány búcsúk, családi rendezvények, születésnapok, cégek számára csapatépítő trainingek, partnertalálkozók. Vállaljuk az általunk forgalmazott prémium minőségű alapanyagokból az italok elkészítését. Természetesen a rendezvényeken üvegpoharakkal dolgozunk megőrizve a koktélozás exkluzivitását. Széleskörű koktélpalettánknak köszönhetően szinte akármilyen különleges koktél igényt ki tudunk elégíteni vendégeink kérése alapján. Időkorlát nálunk nincs a rendezvény kezdetőtől a végig mi a vendégek rendelkezésére állunk.

Támogatóink:

Esküvő Ahogy Megálmodtad

Csobán Éva esküvőszervező, aki az Esküvő Ahogy Megálmodtad tulajdonosa háromszor vehette át a magyar esküvői szakma nagydíját, a Hungarian Wedding Awardot így vall magáról:

“Az esküvőszervezés a hivatásom. Ehhez a pályához nagyon sok elhivatottság szükséges és nélkülözhetetlen a sok-sok kitartás, tapasztalat, rugalmasság, precizitás, kemény munka és a felkészültség.

Rengeteg esküvő, rendezvény szervezési feladata, kivitelezése van mögöttünk. Jövünk, megyünk, szervezkedünk, ez az életünk. Csapatot alkotunk, csapatban dolgozunk, hiszen egy esküvő megszervezése komoly együttműködést igényel.

Minden esküvőbe teszünk valami egyedit, valami különlegeset vagy valami szokatlant. De a legszebb az, hogy együtt örülhetünk a boldog emberekkel!”

Bestfotókönyv

„Ma fotókönyv, holnap családi kincs” A Bestfotókönyv mottója mindent elárul a fényképek értékgörbéjéről. Egy kép többet mond minden szónál, az idő múlásával pedig egyre nő a fotók szentimentális értéke. Míg az esemény után az újdonság ereje teszi népszerűvé a fényképeket, ezek hamarosan feledésbe merülnek, hiszen újabb és újabb felvételek készülnek, folyamatosan telik a telefon memóriája: kénytelenek vagyunk máshol tárolni őket. A digitális tárhelyek, különböző drive-ok képesek ugyan nagy mennyiségű képanyagot őrizni, viszont nem tudnak megfelelően szelektálni. Valljuk be: a felvételek közül igazából csak néhány kiválóan sikerült fényképet szoktunk mutogatni és magunk is ezeket nézegetjük szívesen!

Bartók Zoltán ceremóniamester

Ha a jó hangulatról kell gondoskodni, az első ember, aki eszünkbe jut: Bartók Zoli. Tévés gyakorlata lévén profi történetmesélő, elképesztő humorgép, mindemellett könnyeden kezében tartja a lagzi levezénylését. Szem nem marad szárazon ott, ahol megjelenik – na nem a sírástól, hanem a nevetéstől. Csak edzett rekeszizmoknak ajánljuk!:)

Kopula Tűzijáték

Zenére Komponált, látványos, lebilincselő… Varázsold életetek felejthetetlen pillanatait még csodálatosabbá! Esküvőket, születésnapi rendezvényeket, házassági évfordulókat teszünk különlegessé, társasági eseményeket felejthetetlenné egy szép tűzijáték lebonyolításával. Esküvők mellett dolgoztunk már az augusztus 20-i tűzijátékon, felléptünk Abu Dhabiban, Bécsben, részt vettünk a balaton Soundon és a Sziget fesztiválon. Hívj minket és gyönyörködj, a többi a mi dolgunk!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ok