Dunántúli forduló és döntő2018-11-08T08:38:30+00:00

Dunántúli forduló és döntő

Dunántúli forduló és döntő

 
Zsidró
Wonderful Weddings
Dr. Hátsági Implant
Takács Norie
Kupola Tűzijáték
Halász Éva
Wish You
Böjte Ékszer
Édenkert Catering
Selfiecam
Balatoni Hangulat
 

Szavazz kedvencedre és juttasd be a területi döntőre! Ugyanarra a versenyzőre naponta egy szavazat adható le. A legtöbb szavazatot elérő menyasszony automatikusan bejut a november 21-i területi döntőre, biztosan esélyes lesz a 2019 Legszebb Menyasszonya címre, emellett megkapja a területi közönségdíjas címet és értékes ajándékokat.

Tópart Hotel Balatonvilágos

Különleges, egyedi és tökéletes – a három legalapvetőbb elvárás, amit mindenki szeretne az esküvőjén, a Tópart Hotel és Étterem összeszokott csapata pedig kész megvalósítani a Ti álmotokat is. 210 négyzetméteres, panorámás rendezvénytermünk 115 fő befogadására alkalmas, melyhez egy Balatonra néző terasz is tartozik. Ha azonban nem csak a ceremóniát, hanem a lakodalmat is közvetlenül a Balaton partján tartanátok, a szálloda ősfás kertjében felállított rendezvénysátorban erre is van lehetőség. Esküvők alatt, a zavartalan lebonyolítás érdekében, szállodánkban kizárólagosságot biztosítunk.

Kiemelt területi támogatóink:

Hátsági Implant Fogászat

A legmodernebb technológiai háttérrel felszerelt rendelő Székesfehérváron várja azokat, akiknek fontos, hogy mosolyuk ápolt és szép legyen. A szakképzett fogászati csapat és a klinikai tapasztalattal is rendelkező fogorvosok speciális problémák, úgy mint szájsebészet, implantológia, gyökérkezelés, stb. is magas színvonalú ellátást biztosítanak.

WONDERFULWEDDINGS - W"W Oltári Esküvők - 2018 Legszebb Menyasszonya, Simonfai-Moravszki Enikő esküvőszervezője

Álmodjátok meg...Meséljétek el...és valósítsuk meg EGYÜTT!

Mindent egy helyen az esküvőtökre? Igen! Szolgáltatói csapatommal álmaitok szerint váltjuk valóra az összes elképzelést, kívánságot, hogy a Nagy Nap a legtökéletesebben sikerülhessen!

Még nem tudjátok ehhez milyen dekorációt, menyasszonyi csokrot, virágokat, köszönetajándékokat, szülőköszöntőket, gyűrűhordozót, nászajándék gyűjtó dobozt, menü- és ültetőkártáykat válasszatok? Ezek beszerzését és elkészítését is nyugodtan ránk bízhatjátok!

 

Böjte Ékszer

A Böjte Ékszer nagy számú, és folyamatosan bővülő elégedett vásárlóival, hazai és nemzetközi szakmai sikereivel, média megjelenéseivel és a családi tradíciók tiszteltével a magyar ékszerész szakma egyik legszínvonalasabb vállalkozása. Minden általunk készült ékszer magában hordozza a több mint 30 éves szakmai tapasztalatunkat, és az ékszerek és viselőik iránti elkötelezettségünket. A felhasznált legjobb minőségű anyagok, kövek, formák és az egyedi manufaktúrális készítés a legfőbb ismertető jelei munkáinknak.

Legyen szó klasszikus vagy modern ékszerről, minden darab a legkisebb részletre odafigyelve készül, szem előtt tartva a jelen, múlt és a jövő esztétikai és technikai elvárásait így ajándékozva ékszereink viselőinek egy örök értéket.

 

Támogatóink:

Selfiecam élményfotózás - Dobd fel a lagzit!

Bárhová is megy a Selfiecam, menő kiegészítőkkel és egyedi hátterekkel kombinálva garantált a szórakozás!

A SelfieCam egy egyedi tervezésű fotóautomata. Maga a berendezés egy profi fényképezőgépből, műterem minőségű villanóból, nyomtatóból és egy érintőképernyőből áll, melyeket egy beépített számítógép vezérel. A modern technológiát egy kornak megfelelő, dizájnos doboz rejti.

Tervezésekor különösen ügyeltünk arra, hogy a végeredmény egy jó képminőségű fotókat nyomtató berendezés legyen, ahol előzetesen beállítható az is, hogy Wifi vagy 4G hálózaton át a képek digitális verzióit azonnal küldje a megadott e-­mail címre, vagy éppen ossza meg a felhasználó Facebook profilján.

 

Kopula Tűzijáték

Zenére Komponált, látványos, lebilincselő… Varázsold életetek felejthetetlen pillanatait még csodálatosabbá! Esküvőket, születésnapi rendezvényeket, házassági évfordulókat teszünk különlegessé, társasági eseményeket felejthetetlenné egy szép tűzijáték lebonyolításával.

Esküvők mellett dolgoztunk már az augusztus 20-i tűzijátékon, felléptünk Abu Dhabiban, Bécsben, részt vettünk a balaton Soundon és a Sziget fesztiválon. Hívj minket és gyönyörködj, a többi a mi dolgunk!

 

Midnight Boogie Party Band

Az már csak természetes, hogy a zenekarban profi zenészek muzsikálnak. A közreműködő tagok saját jogon is a legkülönbözőbb zenei színpadokon bizonyítottak már, legyen az egy intim klub, kocsma, a Marriott hotel bálterme, vagy egy sokezres tömeg által látogatott fesztivál nagyszínpada.

Az a kettesért megy, hogy hangszereink, kiegészítő felszereléseink profi munkavégzésnek megfelelőek. A helyszín típusához optimalizált hang- és fénytechnikát viszünk - ha szükséges - a megrendelővel történt egyeztetéssel összhangban.

Magától értetődik, hogy pontosan érkezünk, hogy a megrendelővel a rendezvény előtt folyamatosan egyeztetünk, hogy mikor elkezdődik a parti, már nyugodtan élvezhesd az estét.

Azt mindegyik ilyen zenekar tudja, hogy széles repertoárt játszik, hogy el kell játszani "azokat" a dalokat.

Amivel mi többek vagyunk: azt nézd meg itt!:)

 

Balatoni Hangulat - DJ Edgar

Mindenki életében eljön az a bizonyos NAGY NAP. Ezen a nagy napon mindenki a lehető legjobban szeretné magát érezni a jegyespár és a násznép is. Ehhez elengedhetetlen a jó zene, ami tudjuk mindenkinek más és más. Az esküvői-DJ az a művész, aki ezt a sokszínű zenei világot megteremti. Ezen a napon változatos összetételű vendégsereg és különböző korosztály szórakoztatásáról kell egyidejűleg gondoskodni.

Dj választása esetén a sokszínű zenei paletta lehetővé teszi, hogy az ifjú pár és a násznép is önfeledten szórakozzon, áttáncolja az éjszakát. Ezért szeretném, hogy ahhoz a bizonyos nagy naphoz magam is maradandó élményekkel járuljak hozzá.

Zenei repertoáromban szerepelnek: a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek legnagyobb slágerei, valamint Latin, Funky, RnB, Dance, Rock & Roll, régi és új magyar slágerek, valamint kérésre mulatós zene. Természetesen a köszöntő, bevonulás, vacsora, nyitótánc, tortavágás, menyasszonyi tánc alatti zenék előre egyeztetésére kerülnek, hogy biztosan ne maradjon ki egyetlen kedvenc dalotok sem.

 

 

Partnerek:

Bartók Zoltán ceremóniamester

Ha a jó hangulatról kell gondoskodni, az első ember, aki eszünkbe jut: Bartók Zoli. Tévés gyakorlata lévén profi történetmesélő, elképesztő humorgép, mindemellett könnyeden kezében tartja a lagzi levezénylését. Szem nem marad szárazon ott, ahol megjelenik – na nem a sírástól, hanem a nevetéstől. Csak edzett rekeszizmoknak ajánljuk!:)

Wish-you Esküvő- és Rendezvényszervezés

Az elmúlt évek alatt volt szerencsém közreműködni csodás esküvők létrehozásában, több tucat boldogságtól csillogó szempárba nézni, büszke vagyok arra, hogy sokuknak sikerült valóra váltanom az álmaikban szereplő fantasztikus látványvilágot. Az én motivációm a különleges alkalmak varázsa. Az érzés, amit akkor érez az ember, semmi mással össze nem hasonlítható. Amit kínálok szolgáltatásaimmal, az pont erről szól: a felhőtlenségről, amit a megbízó érez. Kérlek, fordulj hozzám bátran, bármilyen kérdésed-kérésed is lenne, de akkor is hívj vagy írj, ha bizonytalan vagy bármilyen tekintetben vagy segítségre lenne szükséged.

Takács Nóri modell, műsorvezető

Miben ért egyet minden nő a világon? Szép bőrt, üde arcot, dús hajat és egészséges körmöket szeretnénk. Erre keresem hétről hétre a megoldást! Legyünk együtt egyre jobb nők:)

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ok