Dunántúli forduló és döntő2018-11-08T08:38:30+00:00

Dunántúli forduló és döntő

Dunántúli forduló és döntő

 
Édenkert Catering
Wish You
Takács Norie
Selfiecam
Dr. Hátsági Implant
Halász Éva
Böjte Ékszer
Balatoni Hangulat
Wonderful Weddings
Zsidró
Kupola Tűzijáték
 

Szavazz kedvencedre és juttasd be a területi döntőre! Ugyanarra a versenyzőre naponta egy szavazat adható le. A legtöbb szavazatot elérő menyasszony automatikusan bejut a november 21-i területi döntőre, biztosan esélyes lesz a 2019 Legszebb Menyasszonya címre, emellett megkapja a területi közönségdíjas címet és értékes ajándékokat.

 

Takács Nóri

Takács Nóri műsorvezető, modell, a Hogyan legyek jó nő? ötletgazdája. Azt is elárulta, hogy figyelemmel kíséri a versenyt, de a személyes benyomás, a kisugárzás és a nőiesség lesz a három fő szempontja a döntésnél.

 

Dr. Hátsági-Horváth Miklós

A Dr Hátsági Implant Fogászat vezetője, alias Dr. Mosoly, aki ajándékokkal és különleges kedvezménnyel várja majd a menyasszonyokat és vőlegényeiket.

 

Horavecz Renáta

Horavecz Renáta a WonderfulWeddings Oltári Esküvők tulajdonosa. Reni szervezte sok más csodás esküvő mellett a 2018-as verseny nyertesének augusztusi esküvőjét.

 

Juhász Richárd

Juhász Richárd, az Édenkert Catering & Party Service-től, a nőiességet és a természetességet, valamint az önazonosságot keresi majd a döntős menyasszonyokban.

 

Böjte Sándor

Böjte Sándor, a Böjte Ékszer Manufaktúra vezetője. Több ezer menyasszony próbált már gyűrűt nála, ezért ha valaki, akkor ő tudja mi tesz igazán széppé egy menyasszonyt!

 

Kiss Péter

Kiss Péter az Esküvő Okosan ügyvezetője. Az ő fejéből pattant ki még tavaly a Legszebb Menyasszony szépségverseny ötlete. Első sorban azt fogja nézni, mennyire tudtok azonosulni a menyasszonyszereppel.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ok