Kelet- és Közép Magyarországi forduló és döntő2019-02-19T10:04:03+00:00

Kelet- és Közép Magyarországi forduló és döntő

 
Miskolc Motors
Fotó Jenei
Zsidró
Marilyn szalon
Furár Dominika
Édenkert Catering
Bestfoto
Incze László
Wish You
Halász Éva
Wonderful Weddings
Avalon Hotel Resort & SPA
Esküvő ahogy megálmodtad
Dr. Hátsági Implant
 

Szavazz kedvencedre és juttasd be a területi döntőbe! Ugyanarra a versenyzőre 24 óránként egy szavazat adható le. A legtöbb szavazatot elérő menyasszony automatikusan bejut a március 18-i területi döntőre, biztosan esélyes lesz a 2019 Legszebb Menyasszonya címre, emellett megkapja a területi közönségdíjas címet és értékes ajándékokat.
Figyelem: a szavazatok kizárólag asztali számítógépről adhatóak le – megértéseteket köszönjük.

Kelet- és Közép MO-i forduló és döntő

 
Furár Dominika
Miskolc Motors
Esküvő ahogy megálmodtad
Wish You
Zsidró
Bestfoto
Édenkert Catering
Fotó Jenei
Marilyn szalon
Wonderful Weddings
Dr. Hátsági Implant
Incze László
Halász Éva
Avalon Hotel Resort & SPA
 

A Kelet- és Közép Magyarországi döntő időpontja:
2019. március

Nevezés indul:
2019 január

Helyszín:

Liget Wellness és Konferencia Hotel Szarvas

Számos vendég csak a „nyugalom ligeteként” emlegeti a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotelt****, melynek különleges harmóniáját a háborítatlan természeti környezet, az igényes belső terek, valamint a testet-lelket kényeztető fürdő-, wellness- és medical wellness-szolgáltatások széles palettája adják. A wellnesshotel főépületének szobáiból fantasztikus kilátás nyílik a Körös kanyarulatára, valamint az Erzsébet liget ősfás parkjára. A festői szépségű Holt-Körös partján álló hotel enteriőrjét Bálint Ágnes lakberendező álmodta meg.

Kiemelt területi támogatóink:

Hátsági Implant Fogászat  A legmodernebb technológiai háttérrel felszerelt rendelő Székesfehérváron várja azokat, akiknek fontos, hogy mosolyuk ápolt és szép legyen. A szakképzett fogászati csapat és a klinikai tapasztalattal is rendelkező fogorvosok speciális problémák, úgy mint szájsebészet, implantológia, gyökérkezelés, stb. is magas színvonalú ellátást biztosítanak.


Édenkert Catering  Miben tudjuk támogatni ezt csodálatos napot? Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy mindenben! Mind eddigi ügyfeleink által, mind családtagok, barátok példáján keresztül láttuk és tapasztaltuk már, hogy mennyire nehéz ilyenkor az egészen apró részletekre is odafigyelni, mindent időben megszervezni és megrendelni. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a rendkívüli dolgot is szolgáltatásaink közé emeljük és minden egyes lépésében segítünk a hozzánk fordulóknak.


WONDERFULWEDDINGS - W"W Oltári Esküvők - 2018 Legszebb Menyasszonya, Simonfai-Moravszki Enikő esküvőszervezője Álmodjátok meg...Meséljétek el...és valósítsuk meg EGYÜTT! Mindent egy helyen az esküvőtökre? Igen! Szolgáltatói csapatommal álmaitok szerint váltjuk valóra az összes elképzelést, kívánságot, hogy a Nagy Nap a legtökéletesebben sikerülhessen! Még nem tudjátok ehhez milyen dekorációt, menyasszonyi csokrot, virágokat, köszönetajándékokat, szülőköszöntőket, gyűrűhordozót, nászajándék gyűjtó dobozt, menü- és ültetőkártáykat válasszatok? Ezek beszerzését és elkészítését is nyugodtan ránk bízhatjátok!


Zsidró Szalon Fodrász családban nőttem fel. Már kisgyermek koromban belecsöppentem ebbe az érdekes, nyűzsgő életformába. Rengeteget köszönhetek a nagynénémnek és nagybátyámnak, akik rávezettek erre az izgalmas pályára. Miss World, Look of the Year, játékfilmek (Eszenyi Enikővel – Sztacsatella, Csajok) – ami közös bennük, az igényesen elkészített frizurák, melynek részesei lehettünk és lehetünk. 1993-ben indultunk a Bajcsyból, az állomások között szerepelt Puskin út, West End. Ma jelen vagyunk az Andrássy úton, Budán, a MOM-parkban,és a Rózsadombon 2002-ben termékmárkát váltottunk és L’Oreal Professional-lel szerződést kötöttünk. Azóta L’Oreal nagykövete lettem. És ami a legfontosabb, folytatom életem nagy szerelmét a hajszobrászatot.


Halász Éva Collection  Halász Éva kezei közül kikerülő ruhákat finom nőiesség hatja át, szereti hangsúlyozni a test vonalait, örömmel játszik az anyagok szépségével, apró, finom ötletekkel válnak ruhái egyedivé, viselője számára különlegessé. Kézműves hagyományokat ötvözi a modern technológiák adta lehetőségekkel, hogy semmi sem szabhat határt a fantáziájának. Szalonban egyaránt lehetőség van egyedi, személyre szóló tervezésre, méretre készítésre, valamint kölcsönzésre is.


WISH-YOU Esküvő- és Rendezvényszervezés  Az elmúlt évek alatt volt szerencsém közreműködni csodás esküvők létrehozásában, több tucat boldogságtól csillogó szempárba nézni, büszke vagyok arra, hogy sokuknak sikerült valóra váltanom az álmaikban szereplő fantasztikus látványvilágot. Az én motivációm a különleges alkalmak varázsa. Az érzés, amit akkor érez az ember, semmi mással össze nem hasonlítható. Amit kínálok szolgáltatásaimmal, az pont erről szól: a felhőtlenségről, amit a megbízó érez. Kérlek, fordulj hozzám bátran, bármilyen kérdésed-kérésed is lenne, de akkor is hívj vagy írj, ha bizonytalan vagy bármilyen tekintetben vagy segítségre lenne szükséged.


Avalon Resort & Spa Miskolc  Az Avalon Resort & SPA a Bükk ölelésében, a természet közelségében várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Az Avalon Park hitvallása szerint a kényeztetés mindenkinek jár, legyen szó családokról, párokról, baráti társaságokról, vagy üzletemberekről. A szobák és lakosztályok mindegyike romantikus kikapcsolódást és felfrissülést nyújt a pároknak, de igazi relaxálást biztosít üzletembereknek is egy fárasztó munkamegbeszélés után.


Miskolc Motors  Közel 10 év után ismét BMW márkakereskedés és szerviz nyitotta meg kapuit az északkelet-magyarországi régióban, Miskolcon. Modern, elegáns környezetben, szakképzett értékesítőkkel és szervizcsapatttal várjuk ügyfeleinket. Széleskörű szolgáltatásainkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni.
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ok