Országos döntő2019-04-26T12:56:19+00:00

Országos döntő – Avalon Resort & Spa

Országos döntő – Avalon Resort & Spa

 
Miskolc Motors
Halász Éva
Doktor Mosoly
Zsidró
Miss Lulli
Wellweddj
Édenkert Catering
Dr. Hátsági Implant
Esküvő ahogy megálmodtad
Kupola Tűzijáték
Wonderful Weddings
Avon
 

Az országos döntő időpontja:
2019. május

Nevezés indul:
2018 szeptember

Helyszín:

Avalon Resort & Spa Miskolc

Ha szeretné, hogy esküvőjén minden egyedi, különleges és tökéletes legyen, akkor az Avalon Park a legjobb választás! Ha meseszép környezetben szeretnék kimondani az igent, ajánljuk figyelmükbe esküvői ajánlatunkat. A jegyes párok létszámtól függően választhatják a maximum 150 fő befogadására alkalmas, fák ölelésében található, hatalmas terasszal rendelkező konferencia központunkat, vagy az ilyen jellegű rendezvényekre 60 fő befogadására alkalmas Avalon Ristorante exkluzív különtermét. Konferencia termeink a természet közelségében, csodálatos környezetben találhatók, így ideális helyszínül szolgálnak esküvője megrendezéséhez. Szakképzett értékesítő és rendezvényszervező csapatunk teljes körű szervezést vállal, ajánlatért keressenek minket bizalommal!

Országos támogatóink:

WONDERFULWEDDINGS – W”W Oltári Esküvők – 2018 Legszebb Menyasszonya, Simonfai-Moravszki Enikő esküvőszervezője

Álmodjátok meg…Meséljétek el…és valósítsuk meg EGYÜTT!

Mindent egy helyen az esküvőtökre? Igen! Szolgáltatói csapatommal álmaitok szerint váltjuk valóra az összes elképzelést, kívánságot, hogy a Nagy Nap a legtökéletesebben sikerülhessen!

Még nem tudjátok ehhez milyen dekorációt, menyasszonyi csokrot, virágokat, köszönetajándékokat, szülőköszöntőket, gyűrűhordozót, nászajándék gyűjtó dobozt, menü- és ültetőkártáykat válasszatok? Ezek beszerzését és elkészítését is nyugodtan ránk bízhatjátok!

Hátsági Implant Fogászat

A legmodernebb technológiai háttérrel felszerelt rendelő Székesfehérváron várja azokat, akiknek fontos, hogy mosolyuk ápolt és szép legyen. A szakképzett fogászati csapat és a klinikai tapasztalattal is rendelkező fogorvosok speciális problémák, úgy mint szájsebészet, implantológia, gyökérkezelés, stb. is magas színvonalú ellátást biztosítanak.

Halász Éva Collection

Halász Éva kezei közül kikerülő ruhákat finom nőiesség hatja át, szereti hangsúlyozni a test vonalait, örömmel játszik az anyagok szépségével, apró, finom ötletekkel válnak ruhái egyedivé, viselője számára különlegessé. Kézműves hagyományokat ötvözi a modern technológiák adta lehetőségekkel, hogy semmi sem szabhat határt a fantáziájának. Szalonban egyaránt lehetőség van egyedi, személyre szóló tervezésre, méretre készítésre, valamint kölcsönzésre is.

MISS LULLI Decor 

„Megálmodjuk, megtervezzük, megvalósítjuk. Közösen, Veletek. Olyannak, amilyennek Ti szeretnétek.”

MISS LULLI Decor teljes körű dekorálással foglalkozik, az élővirág csokroktól az asztaldíszekig, minden kelléket rendelkezésetekre bocsát, a design elemeket egyetlen, egységes koncepcióvá komponálja a pár igényei szerint.

A Decor Studio különleges papírvirágairól is ismert, mely gyönyörű, látványos, s szinte már művészi alkotássá avanzsálódtak. A Papírvirág esküvői trend lett, ennek köszönhetően egyre több menyasszony választja ezt az alternatív megoldást.

Aki ránk bízza esküvője teljes körű dekorálását, egységes arculatot kap, ahol minden árnyalat, grafikai anyag és szín egyetlen egységet alkot. Leegyszerűsítve a papírvirág fal harmonizál az élővirággal és az ültető kártyákkal, sőt még a szalvéta színével is.

Avalon Resort & SPA

Az Avalon Resort & SPA a Bükk ölelésében, a természet közelségében várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Az Avalon Park hitvallása szerint a kényeztetés mindenkinek jár, legyen szó családokról, párokról, baráti társaságokról, vagy üzletemberekről. A szobák és lakosztályok mindegyike romantikus kikapcsolódást és felfrissülést nyújt a pároknak, de igazi relaxálást biztosít üzletembereknek is egy fárasztó munkamegbeszélés után.

Miskolc Motors

Közel 10 év után ismét BMW márkakereskedés és szerviz nyitotta meg kapuit az északkelet-magyarországi régióban, Miskolcon. Modern, elegáns környezetben, szakképzett értékesítőkkel és szervizcsapatttal várjuk ügyfeleinket. Széleskörű szolgáltatásainkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni.

WELLWED DJ

A WELLWED DJ TEAM ma Magyarországon, technikailag és szakmailag, a leggyorsabban fejlődő nemzetközi és magyar esküvőkre specializálódott DJ csapata. Immáron 7 tapasztalt DJ közül választhatsz/választhattok, valamint igény esetén egy zenekar kiséretével.
Zeneileg a teljesség igénye nélkül, kellő tapasztalattal rendelkezünk, hogy profin és
színvonalasan megvalósítsuk a zenei elképzeléseteket.
Színpadtechnikától a visual-ig, nálunk csak a képzelet szab határt.

AVON

Az Avon több, mint 130 éve áll a nők mellett: innovatív, minőségi szépségápolási termékeket kínálva nők által, nőknek. Világszerte több millió független Tanácsadó értékesíti kapcsolatrendszerén keresztül az olyan ikonikus márkákat, mint például az Avon Color vagy az ANEW, ezáltal építve saját szépségápolási vállalkozását teljes- vagy részmunkaidőben. Az Avon támogatja a nők önmegvalósítását, vállalkozói szellemét és jólétét. Világszerte több, mint 1 milliárd dollárt adományozott a nőket érintő társadalmi és egészségügyi problémák megoldásának támogatására. Tudj meg többet az Avon-ról és termékeiről a www.avonworldwide.com vagy az avon.hu honlapokon.

Zsűri:

Zsidró Tamás

Zsidró Tamás, aki a 2018 Legszebb Menyasszonya versenyen is helyet foglalt a zsűriben, idén is elsősorban azt fogja figyelni, hogy mennyire karizmatikusak a menyasszonyok.

Halász Éva

Halász Éva menyasszonyiruha-tervező, a 2018 Legszebb Menyasszonya versenyen is helyet foglalt a zsűriben. Elárulta, hogy azt a kis pluszt fogja keresni a lányokban, amitől ő nőként azt érzi majd, hogy irigyli azt a férfit, aki ezt a nőt feleségül veheti.

Tövispataki Júlia

A MISS LULLI Decor megálmodója, Magyarországon elsők között kezdett el papírvirág dekorációval foglalkozni. Leginkább a harmóniát fogja keresi a menyasszonyokban, valamint azt, hogy mennyire tudnak azonosulni a menyasszonyszereppel.

Dr. Hátsági-Horváth Miklós

A Dr Hátsági Implant Fogászat vezetője, alias Dr. Mosoly, aki ajándékokkal és különleges kedvezménnyel várja majd a menyasszonyokat és vőlegényeiket.

Horavecz Renáta

Horavecz Renáta a WonderfulWeddings Oltári Esküvők tulajdonosa. Reni szervezte sok más csodás esküvő mellett a 2018-as verseny nyertesének augusztusi esküvőjét.

Juhász Richárd

Juhász Richárd, az Édenkert Catering & Party Service-től, a nőiességet és a természetességet, valamint az önazonosságot keresi majd a döntős menyasszonyokban.

Tóth Renátó

Renátó az Avalon Park nyitása óta a sales csapat tagja. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a céges és esküvői rendezvények szervezésében. Precizitásának és maximalizmusának köszönhetően személyre szabott, életreszóló eseményt biztosít a jegyespároknak.

Szabó Gergely

Gergely a Miskolc Motors márkakereskedés vezetője. A banki szektorban vezetőként töltött több mint 15 év után – javarészt autófinanszírozási – tapasztalataival érkezett a 2018 szeptemberében megnyílt Miskolc Motors-hoz mely a régió egyetlen BMW és MINI márkakereskedése.

Nyeremények:

Halász Éva

Halász Éva az első helyezettnek felajánl egy esküvői ruha kölcsönzést a nagy napra, a második és harmadik helyezettnek pedig egy-egy menyecske ruha kölcsönzést.

Esküvő, ahogy megálmodtad

Csobán Éva felajánl az első három helyezettnek egy 1,5 órás esküvői tanácsadást budapesti irodájában. Az első helyezett ajándéka pedig, hogy a szertartásán élőben énekel a gospel kórus.

WELLWED DJ

A WELLWED DJ az összes résztvevőnek 75.000 ft kedvezményt ad prémium kategóriás esküvői dj szolgálgatásából.

AVON

Az AVON egy 15.000 ft értékű sminkcsomagot ajánl fel az első 3 helyezettnek.

Édenkert Catering Party Service

Az első helyezettnek egy 200.000.- Ft értékű esküvői catering kupont ajánl fel, ami 2020. év végéig felhasználható és átruházható másnak.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ok