2020-legszebb-menyasszony

Zsűri

Zsidró Tamás

Zsidró Tamás, a zsűri elnöke. Mesterfodrász, aki a 2019 Legszebb Menyasszonya versenyen is helyet foglalt a zsűriben, idén is elsősorban azt fogja figyelni, hogy mennyire karizmatikusak a menyasszonyok.

Halász Éva

Halász Éva menyasszonyiruha-tervező, elárulta, hogy azt a kis pluszt fogja keresni a lányokban, amitől ő nőként azt érzi majd, hogy irigyli azt a férfit, aki ezt a nőt feleségül veheti.

Dr. Hátsági-Horváth Miklós

A Dr Hátsági Implant Fogászat vezetője, alias Dr. Mosoly, aki ajándékokkal és különleges kedvezménnyel várja majd a menyasszonyokat és vőlegényeiket.

Tövispataki Júlia

Tövispataki Júlia, a MISS LULLI Decor tulajdonosa, azt fogja vizsgálni a menyasszonyokon, hogy mennyire dekoratív és harmónikus a megjelenésük. A saját ruhás felvonulást várja a legjobban, ahol nagyon kíváncsi arra, hogy mit vesznek majd fel a menyasszonyok és ezáltal mennyire ismerik önmagukat.

Juhász Richárd

Juhász Richárd, az Édenkert Cateringtől, a nőiességet és a természetességet, valamint az önazonosságot keresi majd a döntős menyasszonyokban.

Kiss Péter

Kiss Péter az Esküvő Okosan ügyvezetője. Az ő fejéből pattant ki két évvel ezelőtt a Legszebb Menyasszony szépségverseny ötlete. Első sorban azt fogja nézni, mennyire tudtok azonosulni a menyasszonyszereppel.